کنفرانس سالانه‌ی ریاضی ایران AIMC - تیم تخصصی ریاضی امید
سفارش تبلیغ
صبا ویژن
امروز: پنج شنبه 103 اردیبهشت 13

کنفرانس سالانه‌ی ریاضی ایران AIMC یکی از پدیده‌های بزرگ علمی کشورمان می‌باشد. این کنفرانس متشکل از دانشمندان، اساتید و پژوهشگران در زمینه‌های متنوع ریاضیات می‌باشد که به منظور دیدار و تبادل اندیشه‌های علمی خود و پیشرفت‌های موجود در زمینه‌های ریاضی مورد علاقه‌شان گردهم می‌آیند.

اولین کنفرانس ریاضی سالانه ایران در سال 1349  در دانشگاه شیراز برگزار گردید. از آن پس به طور مرتب همه ساله در دانشگاه‌های مختلف برگزار شده است که علی‌رغم دوره جنگ تحمیلی سالهای 1359 تا 1368 هیچ وقفه‌ای در برگزاری کنفرانس به وجود نیامد.

در دومین کنفرانس سالانه ریاضی که در سال 1350 در دانشگاه صنعتی شریف برگزار گردید انجمن ریاضی ایران تأسیس گردید. اولین دبیر انجمن ریاضی ایران آقای دکتر مهدی بهزاد انتخاب گردید. از سال 1351 به بعد کنفرانس‌های سالانه ریاضی ایران زیر نظر انجمن ریاضی ایران تشکیل گردید.

مرور مختصری بر کنفرانس‌های برگزار شده در37 سال گذشته نشان می دهد که ریاضی‌دانان برجسته جهانی و صاحبان جوایز مدالهای فیلدز شرکت داشته‌اند. این یک موفقیت بزرگ است که آن‌را می‌توان مرهون تلاش‌ها و از خود گذشتگی‌های دست اندرکاران و برگزار کنندگان کنفرانس‌ها دانست.

از جمله می‌توان از حضور  ژان دیودونه (در دومین کنفرانس) ، هایمن باس (در بیست و سومین کنفرانس) ، یاکوب پالیس (در بیست و سومین کنفرانس) ، رنه تام (در هفتمین کنفرانس) و اٍستیو .اٍسمیٍل (در بیست و پنجمین کنفرانس) نام برد.

جا دارد در اینجا توجه برگزار کنندگان و سمینار دهندگان کنفرانس را به نکات مهمی از سخنان پروفسور یاکوب پالیس رئیس سابق اتحادیه بین‌المللی ریاضی‌دانان، جلب کنیم که در مراسم اختتامیه کنگره بین المللی ریاضیدانان 2002 ایراد گردید:

 کنفرانس می‌باید به نحوی سازماندهی شود که نتیجه آن فضایی الهام بخش از دوستی و محبت و خلاقیت ریاضی باشد.سخنرانی‌ها می‌باید طوری باشند که طیف وسیعتری از مخاطبین را پوشش دهند و از درگیر شدن با جزئیات فنی پرهیز کنند و مروری اجمالی از مطالب ارائه شده و دورنمایی برای پژوهش‌های بعدی باشند.نکته دیگر برگرفته از سخنرانی  ای.ب.الٍیوت است که در پنجمین کنگره بین‌المللی ریاضیدانان در سال 1912 در کمبریج ایراد نموده است:

ریاضی‌دانان جوان می‌باید پس از یافتن توانمندی‌های کافی در علوم ریاضی خودشان را با  ممارست با تالیفات اصیل آشنا نموده سپس خود به تولید علم بپردازند. کنفرانس می‌باید حامی آنهایی باشد که این‌گونه آموزه ها را می پرورانند.



  • کلمات کلیدی :
  • نوشته شده توسط علی محمدی اصل در سه شنبه 86/7/3 و ساعت 3:12 عصر | نظرات دیگران()
    لیست کل یادداشت های این وبلاگ
    روشهای انتگرالگیری
    تیم تخصصی ریاضی امید
    ریاضیات و عملیات نظامی
    طنز توابع
    تست ریاضی روانشناسانه
    گرایشهای ریاضیات کاربردی و محض
    وضعیت شما در کلاس چطوره؟
    مشاهیر ریاضی
    هرگز نمی توان همه چیز را ثابت کرد
    چرا باید ریاضی بخوانیم؟
    نوار موبیوس
    قوانین مورفی:
    اعجاز قرآن و شگفتی عدد 19
    مطالب مفید وبلاگ اینجاست
    رشته دانشگاهی ریاضی
    [عناوین آرشیوشده]

    بالا

    بالا